Regulament de participare – Super12

„Super12” este o competiție organizată de Pariuri1x2, care se desfășoară pe o perioadă nedeterminată și este compusă din mai multe etape formate din exact 12 evenimente.
Scopul competiției este de a pronostica corect cele 12 evenimente. Pronosticurile pot fi  oferite doar sub forma 1 , x , 2.
Organizatorii își rezerva dreptul de a modifica oricând și în orice fel regulamentul acestei competiții, fără o informare prealabilă. Participarea la competiție presupune că sunteți de acord cu prezentul regulament.

Acest regulament se citește și acceptă împreună cu Termenii și Condițiile complete ale „Super 12”.

Cine poate participa? ( I )
 1. Participarea în competiție este gratuită și nu se percepe niciun fel de taxă pentru a putea intra în joc. Tot ce trebuie să faceți este să aveți 18 ani împliniți și un cont pe Pariuri1x2 pentru a putea adăuga predicțiile dorite.
 2. Daca faci un cont in aplicatia super12 atunci acesta este creat si sincronizat pe pariuri1x2.ro
Premii ( II )
 1. Fondul de premii pentru fiecare etapă este în valoare de 10.000 ron.
 2. Premiul se acordă concurentului care pronostichează corect toate meciurile din etapa respectivă. Dacă există mai mulți participanți eligibili pentru acest premiu, premiul se împarte în mod egal între participanți.
 3. Orice participant are posibilitatea de a invita alte persoane să participe la SUPER12. În situația în care un participant invitat a câștigat premiul unei etape, participantul care a trimis invitația respectivului câștigător va primi 10% din valoarea premiului câștigat de participantul invitat.
 4. Pentru a putea primi premiile puse în joc, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
  – Să aibă 18 ani împliniți la momentul participării și adresa de email validă
  – Să revendice premiul în cel mult 7 zile după ce au fost contactați
  – Să trimită copii după buletin și extras bancar în termen de 7 zile după ce au fost contactați
  – Semnează Procesul Verbal de acordare a premiului
  – Pun la dispoziția organizatorului un material Video despre participarea și câștigarea premiului și sunt de acord cu folosirea acestui material în scopuri de marketing.
 5. Neîndeplinirea unei condiții, anulează dreptul participantului de a primi premiul. În acest caz, premiul anulat se va împărți în mod egal între câștigătorii ce au îndeplinit toate condițiile.
Reguli generale ( III )
 1. Un utilizator poate posta o singură predicție în cadrul unei runde.
 2. Plasarea pronosticurilor pentru fiecare etapă din Super12 se încheie cu 30 de minute înainte de startul primului eveniment.
 3. Un utilizator poate câștigă doar un singur premiu în cadrul unei runde.
 4. Pronosticurile trimise nu pot fi modificate.
 5. Rezultatele care se iau în calcul sunt cele de pe site-urile oficiale ale competițiilor sau de pe site-ul pariuri1x2.ro/livescore
 6. Premiile vor fi creditate în maxim 5 zile lucrătoare de la data semnării și transmiterii procesului verbal și a îndeplinirii condițiilor.
 7. În cazul anulării unor meciuri/evenimente, acestea vor fi eliminate din calcul.
 8. Orice situație care nu este cuprinsă în regulament este luată de conducerea Pariuri1x2 și este finală și incontestabilă. Orice decizie cu privire la competiție este finală și incontestabilă.